Sæsonmenuer

Find inspiration i vores sæsonmenuer

Scroll down

Januar, februar, marts

Forret
Dampet rødtunge med urtefars anrettet med vinterurter og citronconfit serveret med skaldyrsvinaigrette og urteolie

Mellemret
Souffle af blæksprutte og lyssej anrettet på syltede ramsløg og skummende muslingelage med tonka

Mellemret
Tatar af Skagen laks rørt med hasselnøddemayonnaise, marinerede nye agurker og friske urter

Hovedret
Glaseret bryst fra Hestbjerg Økologi anrettet med vinterkål og ristede kerner, glaseret rødbede, sauce Bordelaise samt ristede kartofler med persille

Dessert
Mørk chokoladecreme anrettet med vaniljesyltede og bagte figner, karamelliserede nødder og vaniljeiscreme

2 retter kr. 375,00
3 retter kr. 450,00
4 retter kr. 525,00
5 retter kr. 595,00

April, maj, juni, august

Forret
Brændt laks fra egen rygeovn serveret med rå marinerede nye asparges, asiatisk marinade med nødder og urter

Mellemret
Stegt kammusling Clearwater med persillecreme, nye søde ærter, grønne jordbær og enebærrøget bacon

Mellemret
Dansk tun fra Skagen som ceviche anrettet med bouillon af søde tomater og basilikum

Hovedret

Mørbrad fra Hestbjerg Økologi farseret i røget bacon og krydret fars anrettet med sommerkål, nye bælgfrugter og sauce Gastrique og marinerede tyttebær

Dessert
Hvid chokoladecreme anrettet med italiensk citroncreme, vaniljemarineret rabarber, friske danske bær og passionsfrugtcreme

2 retter kr. 375,00
3 retter kr. 450,00
4 retter kr. 525,00
5 retter kr. 595,00

September, oktober, november, december

Forret
Laks fra egen rygeovn anrettet med marineret agurk, citronconfit, sprødt surdejsbrød, friske urter og frisésalat

Mellemret
Langtidstilberedt hjerte anrettet med ristede jordskokker, braiseret skank og skummende persillecreme

Mellemret
Terrine af helleflynder anrettet med kærnemælksvinaigrette med brunet smør, ristet hasselnød og syltet citron

Hovedret
Sprængt glaseret andebryst med varme krydderier, saltbagt selleri fra Tranum Naturbrug, ristede kartofler med persille og sauce Gastrique med appelsin

Dessert
Mørk chokoladefondant tilsmagt med cognac og citrus serveret med vaniljeparfait og syltede bær

2 retter kr. 375,00
3 retter kr. 450,00
4 retter kr. 525,00
5 retter kr. 595,00