Menu

Snacks

Udvalg af salte & sprøde snacks:
– økologiske grønne og sorte oliven
– hjemmelavede kartoffelchips med røget creme
– ristede mandler & pekannødder med timian
– tørret skinke fra San Danielle
85,-

Champagne med tilhørende snacks
200,-

Gin & Tonic med tilhørende snacks
– Malfy Gin Rosa med Fever-Tree Mediterranean Tonic
150,-

Frokostkort

Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, smilende vagtelæg & rygeostcreme
125,-

Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmagt med urter & tomat, hertil sprøde Pommes Frites med aioli
155,-

Hummerbisque med saltet torsk & skaldyr
med urter fra Naturbruget Tranum, aioli & revet Comendante
135,-

Grillet jomfruhummer med kryddersmør & persille
hertil aioli, citronconfit, sennepsmarinerede salater & grillet brød
135,-

Salat med confiteret and & kråser
anrettet med Conference pærer, portvinsmarinerede svesker, valnødder & Rosa Mundo
125,-

Kyllingemousse tilsmagt med sherry & timian
anrettet med stegt brioche, syltede Borretane løg, cornichons & abrikos
135,-

Oksecarpaccio med syltede grønne tomater
anrettet med is af basilikum, friteret brød & parmesan “sne”
135,-

Klassisk rørt tatar “a la Podium”
serveres med sprøde Pommes Frites & salat med sennepsvinaigrette
155,-

Vesterhavstorsk stegt på crouton med soufflé mættet med urter
anrettet med små beder fra Naturbruget Tranum, blanquette sauce tilsmagt med rygeost samt persillekartofler
195,-

Dansk ribeye stegt med hvidløg & timian
anrettes med salat, sprøde Pommes Frites & håndpisket Sauce Bearnaise
300,-

Aftenkort

Forretter

Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, smilende vagtelæg & rygeostcreme
125,-

Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmagt med urter & tomat
125,-

Hummerbisque med saltet torsk & skaldyr
med urter fra Naturbruget Tranum, aioli & revet Comendante
135,-

Kyllingemousse tilsmagt med sherry og timian
anrettet med stegt brioche, syltede Borretane løg, cornichons & abrikos
135,-

Kammusling terrine med tørrede trompetsvampe i mosaik
anrettet md æble, hasselnød, jordskokker & muslinge consommé
135,-

Vesterhavstorsk stegt på crouton med soufflé mættet med urter
anrettet med små beder fra Naturbruget Tranum & blanquette sauce tilsmagt med rygeost
125,-

Hovedretter

Rødtunge stegt på crouton
hertil knust kartoffel med persille anrettes med skummende muslingesauce & salat med fennikel
235,-

Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmages med urter & tomat, hertil sprøde Pommes Frites med aioli
200,-

Klassisk rørt tatar “a la Podium”
serveres med sprøde Pommes Frites & salat med sennepsvinaigrette
225,-

Confiteret griseskank fra Bertels gris a la grill Diable
anrettet med med løgpuré, syltede perleløg, sprøde jordskokker, pommes fondant & persillesauce
235,-

Ravioli med braiseret krondyr
anrettet med burrata, smørdampet vintergrønt, skummende sauce tilsmagt med parmesan & sprød salvie
200,-

Dansk ribeye stegt med hvidløg & timian
anrettes med salat, sprøde Pommes Frites & håndpisket Sauce Bearnaise
300,-

 

Aftenmenu

Vesterhavstorsk stegt på crouton med souffle mættet med urter
anrettet med små beder fra Naturbruget Tranum & blanquette sauce tilsmagt med rygeost

Rosastegt okse glaseret med sauce Bordelaise, puffet kartoffel og syltede bær
anrettet med confiteret selleri, kroket med braiseret kalveskank, bagte jordskokker med timian & hvidløg

Dacquoise af mandler med passionsfrugt-bavaroise
hertil rom-marineret ananas, blød karamel, kokossorbet & sprøde kys samt passionsfrugtvinaigrette

3-retters menu pr. person 425,-

Ost og Dessert

Danske & Europæiske oste
med oliven samt hjemmelavet knækbrød med havsalt & tomatmarmelade
115,-

Mørk chokolade ganache tilsmagt med appelsin
anrettet med saltet crumble, sprød tuille samt sorbet af olivenolie
95,-

Nougatparfait vendt i ristede hasselnødder
anrettet med crumble af karamelliserede peanuts, vaniljeis samt saltet karamelsauce
95,-

Creme Brûlée brændt med perlesukker
serveres med ristede mandler & vaniljeiscreme
95,-

Profiteroles med iscreme tilsmagt med polynesisk vanilje
serveres med mørk chokoladesauce & ristede hasselnødder
95,-

Friteret Rosa Mundo
serveres med broken gel af solbær, syltede bær & sprød rug
95,-

Hvordan booker jeg bord?

Du kan booke bord lige her

Hvad er åbningstiderne?

Restauranten

Mandag – fredag: 11:30-16:00
Lørdag: 11:30-23:00
Søndag: Lukket

Køkkenet

Mandag – fredag: 11:30-15:00
Lørdag: 11:30-15:00 – 17:30-21:00
Søndag: Lukket