Menu

Snacks

Udvalg af salte & sprøde snacks:
– økologiske grønne og sorte oliven
– hjemmelavede kartoffelchips med røget creme
– ristede mandler & pekannødder med timian
– tørret skinke fra San Danielle
85,-

Champagne med tilhørende snacks
200,-

Gin & Tonic med tilhørende snacks
– Malfy Gin Rosa med Fever-Tree Mediterranean Tonic
150,-

Frokostkort

Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, cremet persille samt hytteost med purløg & citron
125,-

Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmagt med urter & tomat, hertil sprøde Pommes Frites med aioli
155,-

Hummerbisque med saltet torsk & skaldyr
med urter fra Naturbruget Tranum, aioli & revet Comendante
135,-

Jomfruhummer mosaik tilsmagt med vanilje & piment de espelette. Anrettet med hjertesalat, syrnet fløde, sprøde jordskokker & hasselnødder fra Piemonte
135,-

Salat med gratineret gedeost med marinerede tomater, syltede valnødder, oliven & frisk persille
125,-

Terrine af confiteret kylling fra Rokkedahl & kyllingemousse
serveres med syltede græskar, bitre salater & sprødstegt brioche
135,-

Croque madame med sennep & landskinke
serveres med Comendante samt salat med sennepsvinaigrette & økologisk hønseæg
135,-

Tærte med fyld af kylling fra Rokkedahl, Lard d´Alsace & nye porre
anrettet med hønse jus tilsmagt med Maderira & sprød salat med sennepsvinaigrette
155,-

Klassisk rørt tatar “a la Podium”
serveres med sprøde Pommes Frites & salat med sennepsvinaigrette
155,-

Meuniere stegt skærissing med grønt fra Tranum
anrettes med Beurre Blanc fyldt med rogn, urter og smørstegte kartofler med dild & persille
225,-

Dansk ribeye stegt med hvidløg & timian
anrettes med salat, sprøde Pommes Frites & håndpisket Sauce Bearnaise
300,-

Aftenkort

Forretter

Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, cremet persille samt hytteost med purløg & citron
125,-

Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmagt med urter & tomat
125,-

Hummerbisque med saltet torsk & skaldyr
med urter fra Naturbruget Tranum, aioli & revet Comendante
135,-

Terrine af confiteret kylling fra Rokkedahl & kyllingemousse
serveres med syltede græskar, bitre salater & sprødstegt brioche
135,-

Jomfruhummer mosaik tilsmagt med vanilje & piment de espelette. Anrettet med hjertesalat, syrnet fløde, sprøde jordskokker & hasselnødder fra Piemonte
135,-

Hånddykket Norske kammuslinger
serveres stegte med Sauce Nage, syltede græskar, Læsøskalotter & dild
145,-

Hovedretter

Rødtunge stegt på crouton
hertil knust kartoffel med persille anrettes med skummende muslingesauce & salat med fennikel
235,-

Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmages med urter & tomat, hertil sprøde Pommes Frites med aioli
200,-

Klassisk rørt tatar “a la Podium”
serveres med sprøde Pommes Frites & salat med sennepsvinaigrette
225,-

Pithivier med gråadebryst samt souffle med hjerte & trøffel
serveres med ristede svampe, brombær samt Sauce Madeira fyldt med jordskokker og sennepskorn. A part serveres Pommes Mousseline
235,-

Rosastegt andebryst med beder fra Tranum
Anrettet med stegt vinterkål, sprøde chips, hønsecréme tilsmagt med rødbedereduktion samt Pommes Fondant
235,-

Dansk ribeye stegt med hvidløg & timian
anrettes med salat, sprøde Pommes Frites & håndpisket Sauce Bearnaise
300,-

 

Aftenmenu

Letrøget Vesterhavstorsk med grønt fra Tranum
serveres med Yuzu-confit, dildmayonnaise, sprøde croutoner & kærnemælkssauce

Langtidstilberedt okse
anrettet med bagte jordskokker, skorzonerrødder fra Pias Marker. Kartoffelkroket med braiserede oksehaler, Sauce Bordelaise med røget marv, skalotter & persille

Hvid chokolade Panna Cotta
anrettet med syltede kirsebær, karamel, brændte mandler & kirsebærsorbet

3-retters menu pr. person 425,-

Ost og Dessert

Danske & Europæiske oste
med oliven samt hjemmelavet knækbrød med havsalt & tomatmarmelade
115,-

Vanilje Panna Cotta
anrettet med syltede kirsebær, karamel, brændte mandler & kirsebærsorbet
95,-

Chokolade fondant
anrettet med syltede skovbær, mandelkrokant & iscréme
95,-

Operakage med chokoladesorbet
serveres med luftig tonkacréme
95,-

Creme Brûlée brændt med perlesukker, ristede mandler & vaniljeiscreme
95,-

Profiteroles med iscreme tilsmagt med polynesisk vanilje
serveres med mørk chokoladesauce & ristede hasselnødder
95,-

Petit four fra eget konditori
55,-

Hvordan booker jeg bord?

Du kan booke bord lige her

Hvad er åbningstiderne?

Restauranten

Mandag – fredag: 11:30-16:00
Lørdag: 11:30-23:00
Søndag: Lukket

Køkkenet

Mandag – fredag: 11:30-15:00
Lørdag: 11:30-21:00
Søndag: Lukket