Frokostretter
Gammeldags modnet sild fra Hirtshals
serveres med smilende æg, kapers, radiser, hjemmelavet æggesalat & fedt
125,-
Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, cremet persille samt hytteost med purløg & citron
125,-
Ristet briochebrød med håndpillede rejer
samt citron, dildmayonnaise & syltede grønne tomater
135,-
Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmagt med urter & tomat, hertil håndskårne fritter med aioli
155,-
Hummerbisque med saltet torsk og skaldyr
med urter fra Naturbruget Tranum, aioli & revet Comendante
135,-
Salat med inspiration fra sæsonen hos Naturbruget Tranum
serveres med friskbagt surdejsbrød & smør fra Aabybro Mejeri
125,-
Salat med gratineret gedeost
med marinerede tomater, syltede valnødder, oliven & frisk persille
125,-
Fyldig salat med confit af andelår & hønseæg
serveres med crudité, chips, sprøde salater & vinaigrette
135,-
Croque madame med sennep & landskinke
serveres med Gruyére Comandante samt salat med sennepsvinaigrette & økologiske hønseæg
135,-
Klassisk rørt tatar a la Podium
serveres med håndskårne fritter & salat med sennepsvinaigrette
155,-
Butterdej med kylling fra Rokkedahl & friterede kalvebrisler
med sprøde grøntsager samt cremet hønsevelouté
175,-
Dansk ribeye stegt med hvidløg & timian
anrettes med salat, håndskårne fritter & Sauce Bearnaise
300,-
Frokostmenu
Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, cremet persille samt hytteost med purløg & citron
Klassisk rørt tatar a la Podium
serveres med håndskårne fritter & salat med sennepsvinaigrette
Profiteroles med iscreme tilsmagt med polynesisk vanilje
serveres med mørk chokolade & ristede hasselnødder
3-retters menu pr. person 295,-