Forretter
Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, vagtelæg & ramsløgssifon med maltcrumble
125,-
Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmagt med urter & tomat
125,-
Fiskefumé med saltet torsk & skaldyr
med urter fra Naturbruget Tranum, aioli & revet parmesan
135,-
Marinerede hvide asparges med Islandsk stenbiderrogn
anrettet med pocheret æg, syrlig mayonnaise, sprød brioche & kærnemælkssauce fyldt med glaskål & urter
135,-
Ristet sorthummer med bælgfrugter
anrettet med hummersauce mættet med urter, citron & rogn
145,-
Ristet Vesterhavsfisk med sprød polenta
hertil muslingesauce tilsmagt med tonka, friske krydderurter & crudité af asparges
125,-
Hovedretter
Slethvar en crebin med nye kartofler
hertil Beurre Blanc tilsmagt med kaffir limeblade, fyldt med asparges, hjertemuslinger & rogn
235,-
Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmages med urter & tomat, hertil sprøde Pommes Frites med aioli
200,-
Klassisk rørt tatar “a la Podium”
serveres med sprøde Pommes Frites & salat med sennepsvinaigrette
225,-
Lammeculotte med puré af nye ramsløg
anrettet med grønne asparges, perleløg, sprøde løg samt Sauce Bordelaise
235,-
Dansk ribeye stegt med hvidløg & timian
anrettes med salat, sprøde Pommes Frites & håndpisket Sauce Bearnaise
300,-
Aftenmenu
Marinerede hvide asparges med Islandsk stenbiderrogn
anrettet med pocheret æg, syrlig mayonnaise, sprød brioche & kærnemælkssauce fyldt med glaskål & urter
Kalvefilet med kryddersauce mættet med bær & urter
anrettet med urtekartoffel med ramsløgsmayonnaise, kalvekroket, forårsgrønt & karamelliserede løg
Thelo´s Madelines med hvid chokoladecréme
anrettet med syltede rabarber, broken gel, sprøde rabarbertuiles & rabarberiscréme
3-retters menu pr. person 425,-
Tilhørende vinmenu pr. person kr. 375,-