Forretter
Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, cremet persille samt hytteost med purløg & citron
125,-
Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmagt med urter & tomat
125,-
Hummerbisque med saltet torsk & skaldyr
med urter fra Naturbruget Tranum, aioli & revet Comendante
135,-
Terrine af confiteret kylling fra Rokkedahl & kyllingemousse
serveres med syltede græskar, bitre salater & sprødstegt brioche
135,-
Jomfruhummer mosaik tilsmagt med vanilje & piment de espelette. Anrettet med hjertesalat, syrnet fløde, sprøde jordskokker & hasselnødder fra Piemonte
135,-
Hånddykket Norske kammuslinger
serveres stegte med Sauce Nage, syltede græskar, Læsøskalotter & dild
145,-
Hovedretter
Rødtunge stegt på crouton
hertil knust kartoffel med persille anrettes med skummende muslingesauce & salat med fennikel
235,-
Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmages med urter & tomat, hertil sprøde Pommes Frites med aioli
200,-
Klassisk rørt tatar “a la Podium”
serveres med sprøde Pommes Frites & salat med sennepsvinaigrette
225,-
Pithivier med gråadebryst samt souffle med hjerte & trøffel
serveres med ristede svampe, brombær samt Sauce Madeira fyldt med jordskokker og sennepskorn. A part serveres Pommes Mousseline
235,-
Rosastegt andebryst med beder fra Tranum
Anrettet med stegt vinterkål, sprøde chips, hønsecréme tilsmagt med rødbedereduktion samt Pommes Fondant
235,-
Dansk ribeye stegt med hvidløg & timian
anrettes med salat, sprøde Pommes Frites & håndpisket Sauce Bearnaise
300,-
Aftenmenu
Letrøget Vesterhavstorsk med grønt fra Tranum
serveres med Yuzu-confit, dildmayonnaise, sprøde croutoner & kærnemælkssauce
Langtidstilberedt okse
anrettet med bagte jordskokker, skorzonerrødder fra Pias Marker. Kartoffelkroket med braiserede oksehaler, Sauce Bordelaise med røget marv, skalotter & persille
Hvid chokolade Panna Cotta
anrettet med syltede kirsebær, karamel, brændte mandler & kirsebærsorbet
3-retters menu pr. person 425,-