Menu

Snacks

Udvalg af salte & sprøde snacks:
– økologiske grønne og sorte oliven
– hjemmelavede kartoffelchips med røget creme
– ristede mandler & pekannødder med timian
– tørret skinke fra San Danielle
85,-

Champagne med tilhørende snacks
200,-

Gin & Tonic med tilhørende snacks
– Malfy Gin Rosa med Fever-Tree Mediterranean Tonic
150,-

Frokostkort

Frokostretter

Gammeldags modnet sild fra Hirtshals
serveres med smilende æg, kapers, radiser, hjemmelavet æggesalat & fedt
125,-

Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, cremet persille samt hytteost med purløg & citron
125,-

Ristet briochebrød med håndpillede rejer
samt citron, dildmayonnaise & syltede grønne tomater
135,-

Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmagt med urter & tomat, hertil håndskårne fritter med aioli
155,-

Hummerbisque med saltet torsk og skaldyr
med urter fra Naturbruget Tranum, aioli & revet Comendante
135,-

Salat med inspiration fra sæsonen hos Naturbruget Tranum
serveres med friskbagt surdejsbrød & smør fra Aabybro Mejeri
125,-

Salat med gratineret gedeost
med marinerede tomater, syltede valnødder, oliven & frisk persille
125,-

Fyldig salat med confit af andelår & hønseæg
serveres med crudité, chips, sprøde salater & vinaigrette
135,-

Croque madame med sennep & landskinke
serveres med Gruyére Comandante samt salat med sennepsvinaigrette & økologiske hønseæg
135,-

Klassisk rørt tatar a la Podium
serveres med håndskårne fritter & salat med sennepsvinaigrette
155,-

Butterdej med kylling fra Rokkedahl & friterede kalvebrisler
med sprøde grøntsager samt cremet hønsevelouté
175,-

Dansk ribeye stegt med hvidløg & timian
anrettes med salat, håndskårne fritter & Sauce Bearnaise
300,-

 

Frokostmenu

Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, cremet persille samt hytteost med purløg & citron

Klassisk rørt tatar a la Podium
serveres med håndskårne fritter & salat med sennepsvinaigrette

Profiteroles med iscreme tilsmagt med polynesisk vanilje
serveres med mørk chokolade & ristede hasselnødder

3-retters menu pr. person 295,-

Aftenkort

Forretter

Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, cremet persille samt hytteost med purløg & citron
125,-

Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmages med urter & tomat
125,-

Hummerbisque med saltet torsk og skaldyr
med urter fra Naturbruget Tranum, aioli & revet Comendante
135,-

Salat med gratineret gedeost
med marinerede tomater, syltede valnødder, oliven & frisk persille
125,-

Stegte kalvebrisler med smørdampede porre
anrettes med selleripuré samt brunet smør med nødder & urter
175,-

Fyldig salat med confit af andelår & hønseæg
serveres med crudité, chips, sprøde salater & vinaigrette
135,-

Hovedretter

Rødtunge stegt på crouton
hertil knust kartoffel med persille anrettes med skummende muslingesauce & salat med fennikel
235,-

Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmages med urter & tomat, hertil håndskårne fritter med aioli
200,-

Klassisk rørt tatar a la Podium
serveres med håndskårne fritter & salat med sennepsvinaigrette
225,-

Glaseret grisebryst fra friland
anrettes med ”brændende kærlighed” samt sauce mættet med tyttebær & urter
235,-

Confit de Canard – confit af andelår
med Pommes Sauté vendt med persille & skalotteløg samt Sauce Bordelaise
235,-

Dansk ribeye stegt med hvidløg & timian
anrettes med salat, håndskårne fritter & Sauce Bearnaise
300,-

 

Aftenmenu

Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, cremet persille samt hytteost med purløg & citron

Glaseret kalvenakke serveret med Pommes Mousseline
tilsmages med vintertrøffel, røget bacon, urter & syltede perleløg

Hvid chokoladecreme med blød karamel
tilsmages med yoghurt og anrettes med marinerede bær & passionsfrugt

3-retters menu pr. person 425,-

Ost og Dessert

Danske & Europæiske oste
med oliven samt hjemmelavet knækbrød med havsalt & tomatmarmelade
115,-

Hvid chokoladecreme med blød karamel
tilsmages med yoghurt og anrettes med marinerede bær & passionsfrugt
95,-

Profiteroles med iscreme tilsmagt med polynesisk vanilje
serveres med mørk chokolade & ristede hasselnødder
95,-

Citrontærte med brændt marengs
anrettes med saltede mandler & vanillieiscreme
110,-

Petit four fra eget konditori
55,-

Hvordan booker jeg bord?

Du kan booke bord lige her

Hvad er åbningstiderne?

Restauranten

Mandag – fredag: 11:30-16:00
Lørdag: 11:30-23:00
Søndag: Lukket

Køkkenet

Mandag – fredag: 11:30-15:00
Lørdag: 11:30-21:00
Søndag: Lukket