Forretter
Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, smilende vagtelæg & rygeostcreme
125,-
Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmagt med urter & tomat
125,-
Hummerbisque med saltet torsk & skaldyr
med urter fra Naturbruget Tranum, aioli & revet Comendante
135,-
Kyllingemousse tilsmagt med sherry og timian
anrettet med stegt brioche, syltede Borretane løg, cornichons & abrikos
135,-
Kammusling terrine med tørrede trompetsvampe i mosaik
anrettet md æble, hasselnød, jordskokker & muslinge consommé
135,-
Vesterhavstorsk stegt på crouton med soufflé mættet med urter
anrettet med små beder fra Naturbruget Tranum & blanquette sauce tilsmagt med rygeost
125,-
Hovedretter
Rødtunge stegt på crouton
hertil knust kartoffel med persille anrettes med skummende muslingesauce & salat med fennikel
235,-
Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmages med urter & tomat, hertil sprøde Pommes Frites med aioli
200,-
Klassisk rørt tatar “a la Podium”
serveres med sprøde Pommes Frites & salat med sennepsvinaigrette
225,-
Confiteret griseskank fra Bertels gris a la grill Diable
anrettet med med løgpuré, syltede perleløg, sprøde jordskokker, pommes fondant & persillesauce
235,-
Ravioli med braiseret krondyr
anrettet med burrata, smørdampet vintergrønt, skummende sauce tilsmagt med parmesan & sprød salvie
200,-
Dansk ribeye stegt med hvidløg & timian
anrettes med salat, sprøde Pommes Frites & håndpisket Sauce Bearnaise
300,-
Aftenmenu
Vesterhavstorsk stegt på crouton med souffle mættet med urter
anrettet med små beder fra Naturbruget Tranum & blanquette sauce tilsmagt med rygeost
Rosastegt okse glaseret med sauce Bordelaise, puffet kartoffel og syltede bær
anrettet med confiteret selleri, kroket med braiseret kalveskank, bagte jordskokker med timian & hvidløg
Dacquoise af mandler med passionsfrugt-bavaroise
hertil rom-marineret ananas, blød karamel, kokossorbet & sprøde kys samt passionsfrugtvinaigrette
3-retters menu pr. person 425,-