Menu

Snacks

Udvalg af salte & sprøde snacks:
– økologiske grønne og sorte oliven
– hjemmelavede kartoffelchips med hjemmerørt creme
– ristede mandler & pekannødder med timian
– tørret skinke fra San Danielle
85,-

Champagne med tilhørende snacks
200,-

Gin & Tonic med tilhørende snacks
– Malfy Gin Rosa med Fever-Tree Mediterranean Tonic
150,-

Frokostkort

Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, vagtelæg & ramsløgssifon med maltcrumble
125,-

Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmagt med urter & tomat, hertil sprøde Pommes Frites med aioli
155,-

Fiskefumé med saltet torsk & skaldyr
med urter fra Naturbruget Tranum, aioli & revet parmesan
135,-

Hvide asparges med Sauce Mousseline
anrettet med håndpillede rejer, sprød brioche & nye urter
135,-

Nye kartofler med sprød gris & løvstikkemayonnaise
forårssmørrebrød anrettet med solmodne tomater, syltede løg & karse
125,-

Salat Lyonnaise med pocheret æg
anrettet med Lard d´Alsace, variation af grønne asparges, vinaigrette & croutons
125,-

Salat Nicoise med grillet gulfinnet tun
anrettet med oliven, vagtelæg & nye grøntsager fra Naturbruget Tranum
135,-

Quiche Lorraine med Lard d´Alsace
anrettet med syltede løg, créme double tilsmagt med piment d´espelette samt bitre salater
135,-

Klassisk rørt tatar “a la Podium”
serveres med sprøde Pommes Frites & salat med sennepsvinaigrette
155,-

Ristet vesterhavsfisk med sprød polenta
hertil muslingesauce tilsmagt med tonka, friske krydderurter & crudité af asparges
195,-

Dansk ribeye stegt med hvidløg & timian
anrettes med salat, sprøde Pommes Frites & håndpisket Sauce Bearnaise
300,-

Aftenkort

Forretter

Laks fra egen rygeovn med citronconfit
serveres med marineret agurk, crudité, vagtelæg & ramsløgssifon med maltcrumble
125,-

Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmagt med urter & tomat
125,-

Fiskefumé med saltet torsk & skaldyr
med urter fra Naturbruget Tranum, aioli & revet parmesan
135,-

Marinerede hvide asparges med Islandsk stenbiderrogn
anrettet med pocheret æg, syrlig mayonnaise, sprød brioche & kærnemælkssauce fyldt med glaskål & urter
135,-

Ristet sorthummer med bælgfrugter
anrettet med hummersauce mættet med urter, citron & rogn
145,-

Ristet Vesterhavsfisk med sprød polenta
hertil muslingesauce tilsmagt med tonka, friske krydderurter & crudité af asparges
125,-

Hovedretter

Slethvar en crebin med nye kartofler
hertil Beurre Blanc tilsmagt med kaffir limeblade, fyldt med asparges, hjertemuslinger & rogn
235,-

Moules Marinières – dampede Limfjordsmuslinger
tilsmages med urter & tomat, hertil sprøde Pommes Frites med aioli
200,-

Klassisk rørt tatar “a la Podium”
serveres med sprøde Pommes Frites & salat med sennepsvinaigrette
225,-

Lammeculotte med puré af nye ramsløg
anrettet med grønne asparges, perleløg, sprøde løg samt Sauce Bordelaise
235,-

Dansk ribeye stegt med hvidløg & timian
anrettes med salat, sprøde Pommes Frites & håndpisket Sauce Bearnaise
300,-

 

Aftenmenu

Marinerede hvide asparges med Islandsk stenbiderrogn
anrettet med pocheret æg, syrlig mayonnaise, sprød brioche & kærnemælkssauce fyldt med glaskål & urter

Kalvefilet med kryddersauce mættet med bær & urter
anrettet med urtekartoffel med ramsløgsmayonnaise, kalvekroket, forårsgrønt & karamelliserede løg

Thelo´s Madelines med hvid chokoladecréme
anrettet med syltede rabarber, broken gel, sprøde rabarbertuiles & rabarberiscréme

3-retters menu pr. person 425,-
Tilhørende vinmenu pr. person kr. 375,-

Dessert

Lys mælkechokolademousse
anrettet med mokkais tilsmagt med tonka, karamelskum & karamelliserede hasselnødder
95,-

Thelo´s Madelines med hvid chokoladecréme
anrettet med syltede rabarber, broken gel, sprød rabarbertuiles & rabarberiscréme
95,-

Delizia al limone
serveres med sprøde kammerjunkere, kærnemælkssorbet & syrlige urter
95,-

Profiteroles med iscreme tilsmagt med polynesisk vanilje
serveres med mørk chokoladesauce tilsmagt med appelsin & ristede hasselnødder
95,-

Hvid chokolade Namelaka
anrettet på smørristet brioche med vaniljeiscréme tilsmagt med brioche samt sprød tuiles
95,-

Hvordan booker jeg bord?

Du kan booke bord lige her

Hvad er åbningstiderne?

Restauranten

Mandag – fredag: 11:30-16:00
Lørdag: 11:30-23:00
Søndag: Lukket

Køkkenet

Mandag – fredag: 11:30-15:00
Lørdag: 11:30-15:00 – 17:30-21:00
Søndag: Lukket