Om Podium

Velsmag er lig med velvære – Velkommen til Podium

Restauranterne i AKKC er i rivende udvikling og drives i dag af Mette Nygaard Klausholm, Stefan Klausholm Petersen og Michel Lycoops. De har tidligere drevet både restaurant, selskabslokaler og kantinevirksomhed. Sammen med deres team tilføres  nytænkning, kvalitet og bæredygtighed til Aalborg Kongres og Kultur Center, hvad end det gælder forplejning ved koncerter, møder og kongres, selskaber, a la carte restaurant eller events. Vi sætter baren højt og går efter at levere en god oplevelse ved hvert besøg.

Vi glæder os til at byde velkommen til en ny og spændende gastronomisk oplevelse.

 

Økologi

Økologi

Vi tænker økologisk og arbejder med den økologiske omstilling. Derfor modtager vi det økologiske spisemærke i bronze. Vi sikrer nu, at alt hvad vi serverer af mad og drikke har en samlet økologiprocent på mellem 30-60%.

Vi arbejder målrettet med økologi og søger altid de gode råvarer. Vi søger kvaliteten lokalt, så afstanden fra jord til bord bliver så kort som mulig. Derfor besøger vi også de lokale producenter, så vores team har den bedste forståelse for de råvarer, vi til dagligt serverer for vores mange gæster.

Vi tænker økologisk og arbejder med den økologiske omstilling. Derfor modtager vi det økologiske spisemærke i bronze. Vi sikrer nu, at alt hvad vi serverer af mad og drikke har en samlet økologiprocent på mellem 30-60%.

Vi arbejder målrettet med økologi og søger altid de gode råvarer. Vi søger kvaliteten lokalt, så afstanden fra jord til bord bliver så kort som mulig. Derfor besøger vi også de lokale producenter, så vores team har den bedste forståelse for de råvarer, vi til dagligt serverer for vores mange gæster.