Er du hverken til tallerken-anretning eller buffet, tilbyder vi et særligt Social Dining-koncept. Her er man sammen om den gode smagsoplevelse, hvor der deles om fadene ved bordet. Desserten er dog portionsanrettet.
Social Dining passer til ethvert selskab, fx til en barnedåb, hvor der kan ønskes gastronomi på et højere plan. Menuen tilpasses efter årstiderne, og koster altid 425,- pr. person (min. 20 personer).
FORÅRSMENU
(marts, april & maj)
Koldt
Rørt varmrøget laks med purløg, rygeost samt sprødt rugbrød på toppen og karse.
Pocheret æg serveret med røget vesterhavsfisk samt friske urter og syrlig creme double.
Salat med nye asparges vendt med urter, tomat og sprød skinke.
Hjemmebagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri.
Lunt
Økologisk perlebyg salat med hytteost, ærter og persille.
Confiteret grisebryst fra Grambogård serveret med variation af selleri.
Knuste kartofler med skalotteløg og persille.
Dessert
Bagte rabarber med hvid chokoladecreme og digestive crumble.
Hvid chokolade Panna cotta med sødet agurk og blegselleri.
SOMMERMENU
(juni, juli & august)
Koldt
Grillet laks med soya og sesam dressing, koriander og syltede glaskål.
Dampet rødtunge med trøffel soufflé, stegte blomkål vendt med brunet smør og ristede nødder.
Solmodne tomater med aioli, spansk skinke, frisk basilikum og høvlet parmesan.
Hjemmebagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri.
Lunt
Nye kartofler med rygeost, spæde radiser og friske krydderurter.
Lynstegt grønt fra Naturbruget Tranum, cremefraiche dressing og saltede nødder.
Grillet nakkefilet marineret i solbærbarbecue, serveret med sprød urtesalat og tyttebær.
Dessert
Koldskål a la MEST med sprøde kammerjunkere.
Røde bær med vaniljecreme, blød karamel og nøddecrumble.
EFTERÅRSMENU
(september, oktober & december)
Koldt
Hjertesalat med tempura rejer, cæsarcreme og revet Vesterhavsost.
Tempereret kulmule med edamamebønner, muslingvinaigrette og syltede fennikel.
Vitello tonnato med tunsauce, friteret kapers samt plukket dild og saltet citron.
Hjemmebagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri.
Lunt
Økologisk grisemørbrad fra Bertels Grise med trøffel souffle, stegte skalotter og syltede sennepskorn.
Ristede Vildmose kartofler med timian og hvidløg.
Stegte jordskokker med ristet grønkål, Vesterhavsost og puffede kerner.
Dessert
Solbærmousse, mørk chokoladeganache og broken gel på solbær.
Ostebræt med danske oste, cognac syltede nødder og portvins syltede rosiner.
VINTERMENU
(december, januar & februar)
Koldt
Koldrøget laks med rygeost, purløgscreme og sprød crouton.
Torskesalat rørt med mild aioli, marineret agurk og sprøde urter.
Terrin lavet på økologisk gris med sennepsmayonnaise, syltede borettane løg og sprøde svær.
Hjemmebagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri.
Lunt
Confiteret and, pommes pure og hjemmesyltet rødkål.
Beder i variation fra Naturbruget Tranum, ricotta og honning vinaigrette.
Røget andebryst med råsyltede tyttebær samt marinerede små salater.
Dessert
Mælkechokolade med kirsebær og karamelliserede mandler.
Ostebræt med danske oste, cognac syltede nødder og portvins syltede rosiner.
DRIKKE
(gælder alle årstider og betales pr. forbrug)
Sodavand/Safter/Lemonade 25 cl. kr. 35,-
Øl 33 cl. alm/special kr. 40,-/45,-
Husets cava pr. glas/flaske 80,-/495,-
Husets vine hvid/rød pr. flaske kr. 375,-
Afstemte vine pr. flaske fra kr. 425,-