Selskaber

Bryllup

Hos Restaurant Podium skaber vi de perfekte rammer for din store dag med plads til alle dine gæster. Vi tilbyder lokaler i flere forskellige størrelser med skøn beliggenhed ud mod blandt andet Kildeparken. I køkkenet har vi mange års erfaring med at skabe madoplevelser, der også huskes efter festen. Vores kærlighed til mad, der er lavet fra bunden, kan smages og giver dine gæster en smagsoplevelse, som de vil huske.

Vi har sammensat to forskellige bryllupspakker, som vi håber rammer plet, og ellers er vi selvfølgelig også villige til at imødekomme særlige ønsker, således menu og program opfylder alle jeres drømme for livets store fest.

Bryllup I

Bryllupsreception med MEST’s bryllupslagkage, mousserende vin, kaffe, te, øl og sodavand

Velkomst, Cremant de Bourgogne
Hertil et udvalg af salte og sprøde snacks

4-retters sæsonmenu, sammensat i fællesskab med køkkenet

Husets vine ad libitum, hvid-, rød- og dessertvin samt øl og sodavand under middagen

Kaffe og te med hjemmelavede petit fours

Fri bar i tre timer med øl, vand, vin og et udvalg af cocktails og spiritus

Natmad f.eks. “Byg selv” hotdogs med diverse tilbehør.

Min. 20 personer.
Kr. 1.550,- pr. person.

Bryllup II

Velkomst, Cava
Hertil et udvalg af salte og sprøde snacks

3-retters sæsonmenu, sammensat i fællesskab med køkkenet

Husets vin ad libitum, hvid-, rød- og dessertvin samt øl og sodavand under middagen

Kaffe og te med hjemmebag

Fri bar i tre timer med øl, vand, vin og et udvalg af cocktails og spiritus

Natmad f.eks. Hjemmelavede lune tærter med salater og vinaigrette

Min. 20 personer.
Kr. 1.265,- pr. person.

Konfirmation

Dét at træde ind i de voksnes rækker, er et af livets højdepunkter. Det samme skal fejringen naturligvis være. Hos Restaurant Podium tilbyder vi et konfirmations-setup, hvor der tages højde for et fuldstændigt og gennemført program igennem hele dagen.

Vi tilbyder en vekselvirkning imellem tallerken-anretning og buffet, hvilket får de flestes tænder til at løbe i vand. Hvis vores konfirmationspakke ikke falder i konfirmandens smag, imødekommer vi selvfølgelig også særlige ønsker, således den store dag bliver vellykket.

KONFIRMATION 2024

Velkomst:
Mousserende vin tilsmagt med hyldeblomst med hjemmelavede salte snacks

Forret – tallerkenanrettet: VÆLG MELLEM
Laks fra egen rygeovn, anrettet med ØKO-rygeost, ØKO-citronconfit samt Fynske asparges og sprøde croutons. Hertil friskbagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri

Butterdejsskal fra vores eget bageri med høns i asparges og karse på toppen.

Dampet rødtunge med urtefars lavet på vesterhavstorsk, serveret med variation af blomkål, ØKO-citronconfit og brunet smør. Hertil friskbagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri

Hovedret – anrettet som buffet:
“Sliders – byg selv”
Friskbagte briocheboller
Saftige oksebøffer af Himmerland kvæg med cheddar
Aioli og MEST’s burgerdressing
Sprød bacon og flæskesvær
Hjertesalat og agurkesalat

”Rosastegt” mørbrad med trøffelfars samt peber bacon
Braiseret svinenakke a la pulled pork
Stegt “overlår” med grillolie og citron
Frikassé af nye grøntsager, crudité og frisk kørvel
Søde tomater med mozzarella, basilikum og høvlet parmesan
Grøn salat med sæsonens grønt fra Pia ved Naturbruget Tranum
Vildmose kartofler vendt med persille og saltet smør
Sauce Supreme med syltede løg og bacon
Dressing af creme fraiche, purløg og citron

Dessert – tallerkenanrettet: VÆLG MELLEM
Støbt hvid chokolade tilsmagt med citron, anrettet med vaniljesyltede rabarber, sprød karamel, mynte og passionscreme

Brownie af belgisk chokolade med valnødder, dulce, friske bær og vaniljeparfait

Hyldeblomst mousse sprayet med hvid chokolade samt “bronze” chokolade på toppen anrettet med forskellige marinerede bær.

Kaffe
Kaffe og te med hjemmelavede petit fours

Natmad fra buffet: VÆLG MELLEM
Charcuterier med lokale og europæiske pølser, hønsesalat og diverse tilbehør

Tarteletter med høns i asparges

Byg selv hotdogs

 

Priser
Min. 20 personer.
Kr. 675,- pr. person
Børn under 10 år halv pris.
Børn under 2 år gratis.
Velkomstdrink og kaffe/te er inkluderet i prisen, øvrige drikkevarer er ikke inkluderet”

Brunch

Vores lækre brunchmenuer kan bruges til alle typer af selskaber og arrangementer – det kan f.eks. være barnedåb eller fødselsdag.

Brunch 1
Laks fra egen rygeovn – anrettet med citronconfit, agurk, radise og friske krydderurter
Rullepølse med sky, skalotteløg og karse
Serranoskinke med soltomater og frisk basilikum
Røræg, bacon og slagterpølser
Lun leverpostej med champignon og bacon
To forskellige hjemmelavede marmelader
To slags oste med syltede nødder og sorte franske oliven
Hjemmebagt brownie med mørk chokolade og nødder
Udvalg af hjemmebagte boller, nøddebrød, groft rugbrød og smør fra Aabybro Mejeri
Husets kaffe og the
Juice

Min. 20 personer.
Kr. 350,- pr. person.

Brunch 2
Udvalg af økologisk frugt
Hjemmelavet yoghurt tilsmagt med müsli og bær
Laks fra egen rygeovn – anrettet med citronconfit, agurk, radise og friske krydderurter
Hjemmelavet kyllingesalat med bacon, cornichons
og kapers
Rullepølse med sky, skalotteløg og karse
Røræg, bacon og slagterpølser
Egg Bennedickt – ristet toast med spinat, pocheret æg, skinke og sauce Hollandaise
Lun leverpostej med champignon og bacon
To forskellige hjemmelavede marmelader
To slags oste med syltede nødder og sorte franske oliven
Hjemmelavet chokoladecreme med hasselnødder
Pandekager med ahornsirup og blåbær
Hjemmebagt brownie med mørk chokolade og nødder
Udvalg af hjemmebagte boller, nøddebrød, groft rugbrød og smør fra Aabybro Mejeri
Husets kaffe og the
Juice

Min. 20 personer.
Kr. 425,- pr. person.

Drikkevarer – betales pr. forbrug
Sodavand/Saft/Lemonade 25 cl. kr. 35,-
Øl 33 cl. alm/special kr. 40,-/50,-
Husets cava pr. glas/flaske 80,-/495,-
Husets vine hvid/rød pr. flaske kr. 365,-

Vores brunchbuffet har en varighed på ca. 3 timer og påbegyndes senest kl. 11.

Social Dining

Er du hverken til tallerken-anretning eller buffet, tilbyder vi et særligt Social Dining-koncept. Her er man sammen om den gode smagsoplevelse, hvor der deles om fadene ved bordet. Desserten er dog portionsanrettet.

Social Dining passer til ethvert selskab, fx til en barnedåb, hvor der kan ønskes gastronomi på et højere plan. Menuen tilpasses efter årstiderne, og koster altid 425,- pr. person (min. 20 personer).

FORÅRSMENU
(marts, april & maj)

Koldt
Rørt varmrøget laks med purløg, rygeost samt sprødt rugbrød på toppen og karse.
Pocheret æg serveret med røget vesterhavsfisk samt friske urter og syrlig creme double.
Salat med nye asparges vendt med urter, tomat og sprød skinke.
Hjemmebagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri.

Lunt
Økologisk perlebyg salat med hytteost, ærter og persille.
Confiteret grisebryst fra Grambogård serveret med variation af selleri.
Knuste kartofler med skalotteløg og persille.

Dessert
Bagte rabarber med hvid chokoladecreme og digestive crumble.
Hvid chokolade Panna cotta med sødet agurk og blegselleri.

SOMMERMENU
(juni, juli & august)

Koldt
Grillet laks med soya og sesam dressing, koriander og syltede glaskål.
Dampet rødtunge med trøffel soufflé, stegte blomkål vendt med brunet smør og ristede nødder.
Solmodne tomater med aioli, spansk skinke, frisk basilikum og høvlet parmesan.
Hjemmebagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri.

Lunt
Nye kartofler med rygeost, spæde radiser og friske krydderurter.
Lynstegt grønt fra Naturbruget Tranum, cremefraiche dressing og saltede nødder.
Grillet nakkefilet marineret i solbærbarbecue, serveret med sprød urtesalat og tyttebær.

Dessert
Koldskål a la MEST med sprøde kammerjunkere.
Røde bær med vaniljecreme, blød karamel og nøddecrumble.

EFTERÅRSMENU
(september, oktober & december)

Koldt
Hjertesalat med tempura rejer, cæsarcreme og revet Vesterhavsost.
Tempereret kulmule med edamamebønner, muslingvinaigrette og syltede fennikel.
Vitello tonnato med tunsauce, friteret kapers samt plukket dild og saltet citron.
Hjemmebagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri.

Lunt
Økologisk grisemørbrad fra Bertels Grise med trøffel souffle, stegte skalotter og syltede sennepskorn.
Ristede Vildmose kartofler med timian og hvidløg.
Stegte jordskokker med ristet grønkål, Vesterhavsost og puffede kerner.

Dessert
Solbærmousse, mørk chokoladeganache og broken gel på solbær.
Ostebræt med danske oste, cognac syltede nødder og portvins syltede rosiner.

VINTERMENU
(december, januar & februar)

Koldt
Koldrøget laks med rygeost, purløgscreme og sprød crouton.
Torskesalat rørt med mild aioli, marineret agurk og sprøde urter.
Terrin lavet på økologisk gris med sennepsmayonnaise, syltede borettane løg og sprøde svær.
Hjemmebagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri.

Lunt
Confiteret and, pommes pure og hjemmesyltet rødkål.
Beder i variation fra Naturbruget Tranum, ricotta og honning vinaigrette.
Røget andebryst med råsyltede tyttebær samt marinerede små salater.

Dessert
Mælkechokolade med kirsebær og karamelliserede mandler.
Ostebræt med danske oste, cognac syltede nødder og portvins syltede rosiner.

DRIKKE
(gælder alle årstider og betales pr. forbrug)

Sodavand/Safter/Lemonade 25 cl. kr. 35,-
Øl 33 cl. alm/special kr. 40,-/45,-
Husets cava pr. glas/flaske 80,-/495,-
Husets vine hvid/rød pr. flaske kr. 375,-
Afstemte vine pr. flaske fra kr. 425,-

Mindesammenkomst

Hos Restaurant Podium tilbyder vi tre forskellige set-up i forbindelse med mindesammenkomster. Vores lokaler har forskellige størrelser, og kan rumme alt fra få gæster til flere hundrede gæster – alt efter behovet. Lokalerne er beliggende ud mod den idylliske Kildepark, hvilket skaber den rette stemning for en hyggelig og rolig mindesammenkomst.

Ved mindesammenkomster på 50 personer eller derover serveres vores menuer som Social Dining.

Mindesammenkomst – Kaffe & Kage

Friskbagte boller med smør
Udvalg af hjemmelavede kager
Kaffe og te

Min. 20 personer.
Kr. 150,- pr. person.

Mindesammenkomst – Let anretning

Tre små stykker smørrebrød
Husets friskbagte kringler
Kaffe og te

Min. 20 personer.
Kr. 200,- pr. person.

Mindesammenkomst – Frokost & sødt

Hjemmerøget laks med citronconfit
Paté med cognac og valnødder
Forskellige pølser fra slagter Holmberg med cornichon og kapers
Smør fra Aabybro Mejeri og friskbagt surdejsbrød
Kaffe og te
Danske gårdoste med tilbehør
Friskbagt kage

Min. 20 personer.
Kr. 255,- pr. person.

Julefrokost

Julefrokost er der, hvor vi samles for at fejre årets afslutning i festligt samvær! Vi har skabt den perfekte ramme til en uforglemmelig aften fyldt med glæde, lækker mad og festlig atmosfære.

Vores erfarne kokke har sammensat en overdådig julemenu, der vækker smagsløgene og sætter den helt rette stemning. Vores julebuffet er en kulinarisk rejse gennem julens bedste smagsnuancer. I kan være sikker på, at skabe de bedste minder sammen med kollegaer, venner eller familie hos Restaurant Podium. Tag et velfortjent pusterum fra arbejdet og skab nogle hyggelige stunder, hvor samvær og festligheder forenes.

 

Hvor kontakter jeg jer?

Skriv en mail på: [email protected]

eller ring til os på: Tlf. +45 99 35 55 90, vores telefon er åben i tidsrummet 8-16 fra mandag-torsdag og fredag mellem kl. 8-15